30.07.2021 | History

2 edition of Destinul unui veteran de război found in the catalog.

Destinul unui veteran de război

pseudoroman

 • 2066 Want to read
 • 471 Currently reading

Published by Administrator in Editura Vasile Cârlova

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • Editura Vasile Cârlova


   • Download Destinul unui veteran de război Book Epub or Pdf Free, Destinul unui veteran de război, Online Books Download Destinul unui veteran de război Free, Book Free Reading Destinul unui veteran de război Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Destinul unui veteran de război book in PDF or epub free.

   • nodata

    StatementEditura Vasile Cârlova
    PublishersEditura Vasile Cârlova
    Classifications
    LC Classifications1996
    The Physical Object
    Paginationxvi, 135 p. :
    Number of Pages53
    ID Numbers
    ISBN 109739233139
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 9MB.


Share this book
You might also like

Destinul unui veteran de război by Editura Vasile Cârlova Download PDF EPUB FB2


Culmea, tumorarea s-a dezvoltat pe parcursul a 50 de ani. Si asta doar in ultimul an, pentru ca inainte primea 60 de lei. De aceleasi drepturi beneficiaza si vaduvele de razboi care nu s-au recasatorit, cu exceptia sporului lunar Vaduva de razboi care are dreptul la pensia I.

Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj spam si orice forma de reclama in cadrul comentariilor.

Monstrii Coca

VALCEA TOT CU GRAD DE OFITER,IN CE ARHIVA POT GASI SITUATIA MILITARA A TATALUI MEU CU SPECIFICATIA CA A FOST SI PRIZONIER LA RUSI? Dar de aici si pana la a spune ca includ mesaje subliminale, eu cred ca e cale de mers. Dar nu orice fel de comuniune. Ca sa aiba dovada cand cere marirea pensiilor?! Invalid de razboi este veteranul de razboi care a suferit prin ranire sau accidentare in timpul sau din cauza razboiului o invaliditate atestata printr-un act medical legal.

Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului autorilor articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza.